Páginas

miércoles, 4 de enero de 2012

el Reis!

















fotos: Carles, Moncositama ©

Tot preparant la corona de reis amb fieltros de diferents colors cada un de nosaltres ha anat trobant el seu lloc al talleret bilingüe d'aquesta tarda. La màquina de cosir per la gran; el traç pel segon; el flash pel tercer i el pedal pel quart dels meus!! Teniam dos convidats! Jo sóc la Teacher!! Repetirem diuen per aquí. Ara només cal que els avis ens deixin tornar...  

Demà, és a dir avui dintre unes hores entregarem la Carta al Chambelán (aquí a les nostres terres és el patge més vip del Reis). I vosaltres ja la heu escrit i enviat? Quina emoció!!

***


Hoy hemos preparado un taller biligüe con mis hijos y dos invitados en casa de los abuelos.  Me ha llamado especialmente la atención que enseguida cada uno de ellos ha encontrado su espacio. La máquina de coser para la mayor; los colores y trazo para el segundo; el flash el tercero y el pedal para el más pequeño de los míos. Yo soy la teacher. Repetiremos dicen por aquí. Antes vamos a pedir permiso a los abuelos ... Hoy entregaremos la Carta al Chambelán (a very vip de sus M.R.M.O). ¿Vosotr@s la habéis escrito y enviado?

7 comentarios:

  1. Amb tot el que han treballat es mereixen un munt de regals!!!! i també tú Montse!
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Que ayudantes mas majos te han salido¡ besiños¡

    ResponderEliminar
  3. Hola Montse. Me encanta tu visión artística de la vida. Por cierto ¿Se puede tener esa visión con 4 hijos? Te mando muchos besos creativos.

    ResponderEliminar
  4. Et volia felicita l'any nou a tu i la teva familia i també felicitar-te per les fantàstiques fotos.

    Petons

    ResponderEliminar
  5. Desitjo que tingueu un bon any i uns bons Reis
    Mª Antónia

    ResponderEliminar
  6. Gràcies a totes. Petons sense carbó!!

    ResponderEliminar

print / pdf

Print Friendly and PDFPrint Friendly and PDF